Mijn eerste Etsy aankoop: een horloge

IMG_2245

Hoewel ik mezelf graag zie als modern en bij de tijd, ben ik soms wel erg laat bij hippe dingen. Etsy is nu al jaren een populaire website, maar op de één of andere manier was ik nooit zo geïnteresseerd. Totdat ik op een blogpost (ik weet niet meer van wie helaas) een mooi horloge zag, ik denk ongeveer een jaar geleden. Ik bekeek hem vaak en besloot hem dan iedere keer toch niet te kopen. Tot nu! Bij deze mijn eerste Etsy aankoop.

IMG_2243

Ik heb erg dunne polsjes – ik moet altijd het allerlaatste gaatje gebruiken en dan zit ‘ie nog een beetje los – dus het eerste wat ik controleer als ik een mooi horloge tegenkom online is de grootte van de klok. Deze heeft een doorsnede van 29 mm, een mooi klein klokje dus! Het bandje is van leer met een leuk patroontje erin. Ik was al een tijd op zoek naar een wat netter en eleganter horloge dan ik al had, en met de rustige kleuren en bescheiden formaten van klok en band vond ik dit een goede match!

IMG_2238

Wat ik het leukst vind aan dit horloge, is de landkaart in de klok. Ik vind hem erg mooi, het fleurt het hele horloge op. Wanneer de klok simpelweg wit was geweest, dan was het model zo saai en standaard geweest. Nu vind ik hem perfect!

De bestelling is netjes afgerond. Als je koopt op Etsy moeten producten nog wel eens van ver komen, dat was hier zeker het geval. Deze Etsy store is gelokaliseerd in Hong Kong en er werd me een verzendtijd van drie weken beloofd. Mijn horloge kwam aan in de helft van de tijd, dus dat was prima!

Horloge foto website

Dan het enige nadeel, ik had wel iets andere verwachtingen van het horloge. De kleur van de klok in de foto hierboven vind ik wel redelijk blauw, de kleur van mijn horloge is op zijn best off-white te noemen. Dit vind ik stiekem wel een beetje jammer, maar ik vind hem nog steeds mooi. Kleuren op je beeldscherm blijven lastig in te schatten!

All in all ben ik blij met mijn nieuwe horloge. Ik heb hem al regelmatig om gehad en hij valt me, los van de kleur, niks tegen. Ik zal Etsy nu wel wat meer in de gaten houden denk ik!

IMG_2248

Ten tijde van het het uploaden van dit artikel was de webwinkel plotseling niet meer terug te vinden op Etsy :( Als ik zie dat ‘ie weer online is, dan zal ik deze post updaten met een link. De winkel heette SandMwatch en ik heb dit horloge gekocht voor $42,00 (omgerekend €37,90).

Eén gedachte over “Mijn eerste Etsy aankoop: een horloge”

  1. Ik zie ook een voordeel tov de foto op de site. Je eigen foto’s laten een beter contrast zien tussen de wijzerplaat en de cijfers. Ik zou dit horloge op basis van de foto juist niet gekocht hebben. Zo zie je maar….😜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *