Kiko “Pearly Golden Green”

IMG_1660b

Als ik kijk naar mijn nagellak stash dan valt één kleur wel behoorlijk op; groen. Ik vind het gewoon een prachtige kleur, van mint tot donker tot bijna blauw, ik houd er van! Hier laat ik één van mijn favoriete groene lakjes die heb zien; Kiko “Pearly Golden Green”!

IMG_1670b

Van de nagellakmerken die ik heb geprobeerd is Kiko wel één van de fijnste. De consistentie is goed, niet te dik, niet te dun, het kwastje lakt prettig en de kleur dekt goed. Op de foto’s hier heb ik twee laagjes aangebracht, de tweede was bijna niet meer nodig. De houdbaarheid op mijn nagels is prima, met base- en topcoat had ik na vijf dagen de eerste echte chips. En dan de prijs! Momenteel is deze kleur voor €2,50 te verkrijgen in de webshop. Oh, en Kiko is ook nog eens proefdiervrij, ook niet onbelangrijk.IMG_1659

Momenteel ben ik behoorlijk tevreden met het scala aan kleurtjes dat ik in huis heb, maar mocht ik weer eens in Amsterdam zijn dan ga ik zéker in de Kiko winkel kijken op Amsterdam Centraal. Ik wil meer nagellak van Kiko!

IMG_1665b

Heb jij als eens nagellak geprobeerd van Kiko? Laat het horen in de comments!

Liefs,

Jolien

 

4 gedachten over “Kiko “Pearly Golden Green””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *