Nagellak van april 2016

Nagellakjes april 2016

Ik heb in februari en maart welgeteld één lakje gedragen. Soms heb je van die momenten dat je geen tijd of zin hebt om uitgebreid aan je nagels te zitten, dat had ik toen. Maar ik begon april met twee nieuwe aankopen, dus toen kreeg ik weer zin. Kijk mee naar wat ik in april op mijn nagels had!

Ik had in de uitverkoop bij Kruidvat twee lakjes van Catrice gescoord voor €1,50 per stuk!

IMAG1461

Met deze vondst was ik erg blij, ik was toevallig al een tijdje op zoek naar een mooie rode kleur met wat paars erin. De foto doet de kleur geen eer aan, hij is dieper in het echt. Hij komt uit de Limited Edition ‘Rough Luxury’ en heet Rustic Red. Hij lakt prima en dekt in twee laagjes.

IMAG1482

De tweede aankoop was deze knalkleur genaamd (S)wimbledon. Deze kleur had ik al vaker in de hand gehad in Kruidvat en telkens weer teruggezet. Nu zag ik hem voor de helft, ik neem aan omdat hij uit het assortiment gaat, en toen twijfelde ik niet meer! Hij was nogal dik en dekte al bijna in één laag. Ik was bang dat ‘ie daardoor niet zou drogen, maar dat bleek gelukkig geen probleem. Toch viel hij me een beetje tegen.

IMG_2571

Want in het flesje zie je namelijk ook nog een mooie shimmer die totaal wegvalt op de nagels. En de shimmer was juist de reden dat ik hem kocht, het gaf deze kleur zo veel extra’s! Helaas.

Daarna wist ik niet zo goed wat ik op mijn nagels moest doen. Ik vroeg op Skype aan mijn vrienden met wie ik een avond online games aan het doen was een willekeurige kleur te noemen, en er werd geel geroepen. Dus geel werd het!

IMG_2583

Ik heb maar één kleur geel in mijn collectie, ‘Wanne be your sunshine’ van Essence, en ik vind hem niet zo geslaagd op mijn nagels. Toen ik deze jaren geleden kocht had ik niet door dat er een shimmer in de lak zat, wat ik niet heel erg mooi vind in deze kleur. Ook neigt hij wat naar oranje, terwijl ik meer op zoek was naar zo’n vrolijke, lichte, lente-achtige geel. Ik denk dat ik deze binnenkort maar eens weggeef aan iemand die de kleur meer kan waarderen!

IMG_2597Met flits kun je de shimmer net een beetje zien.

P1060598

Als laatste kreeg ik op zaterdag 30 april deze prachtige kleur op mijn nagels. Het was mijn eerste bezoek aan een nagelsalon en dit zijn mijn eerste gelnagels! Mijn moeder laat al tijden af en toe gelnagels zetten omdat ze zulke zwakke nagels heeft. Zaterdag ging ze weer haar nagels laten doen omdat ze een maand gaat touren in de VS met m’n vader (jaloers!!) en ik ging lekker mee! Ik heb de gellak op moment van schrijven al vier dagen op en het valt niks tegen. Ik zal in de volgende nagellakjes van de maand een update doen over hoe het is bevallen!

P1060602

Kijk dan hoe mooi van dichtbij! Mijn vader heeft een nieuwe camera gekocht en ik mocht zijn vorige hebben. Het is dus al een paar jaar oude camera, maar hij is wel echt beter dan mijn huidige. Dus vanaf nu komen er nog veel meer van dit soort foto’s online! :)

IMAG1537

Nog een fotootje van de kleur in het zonlicht, gemaakt op mijn werkplek met mijn telefoon. Ik merk nu ik nagellak fotografeer hoe vaak kleuren er net anders uitzien op foto’s dan in het echt. Meestal wordt een kleur fletser, vandaar dat ik graag nog een foto wilde laten zien van de kleur in zonlicht, want deze kleur is wel echt stralender dan op de eerste foto’s.

Bij mijn ringvinger is de lak een beetje in de nagelriem gelopen, maar dit kan ik zelf weg vijlen na een paar dagen is me verteld. Ik zal het zien! Ik weet het merk van de gellak niet meer, maar weet nog wel dat de kleur Pin Up heet.

Dat waren de kleuren van april!

2 gedachten over “Nagellak van april 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *