Nagellak van december 2015

Nagellak van december

Zo, het nieuwe jaar is begonnen! Ik ben door de feestdagen niet actief geweest op mijn blog, ik was lekker bij familie :) Maar nagellak heb ik gedurende december natuurlijk wel gedragen, dus bij deze het overzicht van de laatste maand van 2015!

IMG_2324

December begon met een lakje voor een review dat al online is, namelijk Purple with Purpose uit de Essence Merry Berry collection. Het is een mooi paars lakje. Wil je weten wat ik er verder van vind, kijk dan even hier!

IMAG1124

Hierna ging ik aan de slag met de nail art druppel techniek voor een ASMR filmpje. Het resultaat is eh… erg feestelijk. Ik vond het met deze kleurtjes een beetje too much, en het werkte ook niet zo goed als de vorige keer. Maar heb ik dit ook weer geprobeerd!

IMG_2400

Dit zijn de kleurtjes die ik ervoor gebruikt heb, Pinkadoxa en When I Say Li, You Say Lac. Beiden zijn uit Limited Editions van Catrice. Waarom komen de leukste kleurtjes toch altijd uit Limited Editions?

IMG_2383

Ten slotte wilde ik rond de kerst iets met glitter, maar niet zo standaard met groen of rood. Ik kwam uit bij deze mooie, chique donkerbruine kleur van Kiko! Ik vind het resultaat erg mooi, al lijkt de kleur vaak meer zwart dan bruin op foto’s.

IMG_2386

Hier kun je wel goed zien dat de lak bruin is, en niet zwart. De kleur is nummer 324 en heet Dark Chocolate, wat ik erg toepasselijk vind. Ik ben erg fan van Kiko lakjes, de consistentie en kwast zijn beide erg fijn en de dekking is altijd goed! Het is maar goed dat ik geen Kiko in de buurt heb, anders had ik er al véél meer. De glitter topcoat is van Hema en een mooie basic glitter. De kleur zit een beetje tussen zilver en goud in, dat vind ik mooi! Een duidelijk nummer kan ik niet vinden, en in de webshop zie ik hem ook niet. Dus of deze nog te krijgen is durf ik je niet te vertellen.

Deze combinatie was het laatste wat ik op had, want helaas was er het volgende gebeurd met mijn nagel…

IMAG1165

Ik weet niet waarom het kleine scheurtje is begonnen aan de zijkant, maar tijdens het passen van duikpakken is ‘ie helemaal ingescheurd D: Ik zit nu al twee weken met een pleister om mijn duim en heb alles maar weer kort geknipt zodat het niet verder kan blijven haken. De rest van mijn nagels is ook in niet al te beste conditie, dus voorlopig laat ik de nagellak staan en ga ik lekker smeren met olie en handcrème!

Das was december in nagellak, en nu is het alweer 2016! Hopelijk brengt dit jaar weer mooie nagelkleurtjes met zich mee :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *