Nagellak van januari 2016

Nagellak van januari 2016

Man, wat vliegt de tijd, het is alweer februari! Ik ben op mijn blog niet bepaald actief, ik ben momenteel druk met mijn nieuwe stage! Misschien dat ik daar later nog eens over  vertel, laat ik nu doorgaan met de lakjes van januari.

Of eigenlijk, eerst even een update over mijn duimnagel. In de lakjes van december, deelde ik een foto van mijn duim en de enorme scheur in mijn nagel. Die is nu gelukkig uitgegroeid!

IMAG1246

Ik heb ongeveer een maand rondgelopen met een pleister om mijn nagel heen, maar dat weerhield me niet van lakjes dragen op de rest van mijn nagels :)

IMG_2403

De eerste na de feestdagen was deze mooie nude kleurige liquid sand lak van Essence genaamd “Hey, nude!” Ik vind dit soort kleurtjes vaak saai, maar door de structuur en de glitter vind ik deze heel spannend terwijl hij niet schreeuwerig is door een knalkleur.

IMG_2405b

Ik blijf de liquid sand finish echt prachtig vinden, ik vind het zo jammer dat dit altijd korte trends zijn! En ik vind het ook handig, want ik lak na al die jaren nog steeds niet heel netjes, en smudges vallen bij dit soort lakjes niet op ;)

IMAG1227

Na de zachte kleur van Essence wilde ik wat meer vrolijkheid op mijn nagels, en daarom koos ik deze van Kiko! Het is nummer 249, ik kan geen naam vinden, en het is een prachtig roze lakje met parelmoerglans. Door die glans is de kleur niet te heftig, dat vind ik mooi. Ik had hem waarschijnlijk nog wel wat duidelijker kunnen maken met een derde laagje, maar daar was ik te lui voor haha!

IMAG1257

De laatste kleur is er ook één van Kiko, namelijk nummer 342. Deze kleur dekt prima met twee laagjes en jeetje, wat is deze moeilijk te fotograferen zeg! Hij werd op camera steeds te blauw, wat ik ook deed met de witbalans.

IMAG1254

Ik heb in heel veel verschillende lichtomstandigheden geprobeerd de kleur te pakken te krijgen, en deze twee foto’s zijn het beste, ook al is de laatste wel aan de donkere kant. Als ik per se moest kiezen, dan zou ik de kleur groen noemen, maar wel met veel blauw er doorheen. Ik vind het in ieder geval een tof kleurtje! Toch merk ik dat ik “verwend” ben geraakt, en dat creamy lakjes me snel vervelen. Ik wil altijd een glitter of mooie shimmery finish erin hebben! Dus tijdens het schrijven van deze post ben ik mijn nagels weer wat spannenders op aan het smeren ;)

Dit waren de lakjes van de eerste maand van 2016! Het waren er maar drie, doordat mijn nagels in niet zulke goede conditie zijn, maar ik ben ze goed aan het verzorgen momenteel, dus laten we hopen dat het binnenkort verbetert.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *