Nagellak van juli 2016

Nagellakjes van juli

Augustus is afgelopen maandag begonnen, dus het is tijd om de lakjes van juli te laten zien! Deze hele maand droeg ik nieuwe lakjes van Essie en Lacquester die ik eind juni kocht, dus laten we snel beginnen.

P1060987

De eerste lak van de maand is bovenstaande van Essie genaamd Viva Antigua! en ik vind hem prachtig. De zon scheen niet zo veel die week, dus ik heb de stralende kleur niet goed op de foto weten te krijgen helaas.

P1060979

In het flesje in een duidelijke shimmer te zien, die is wat minder aanwezig op de nagel. Hij lakt erg prettig, goede consistentie en fijne kwast. Aan twee laagjes had ik genoeg, toen zat ‘ie er mooi op. Met schone nagels, basecoat en topcoat ging ‘ie op negen van de tien nagels een week mee, een prima score!

P1080211Deze lak droeg ik als laatste, maar omdat dit de twee lakjes van Essie zijn gooi ik even de volgorde door elkaar deze maand. Deze donkerblauwe kleur heet Loot the Booty en lakt wederom erg prettig. Ik draag hier twee laagjes maar ik had het ook bij eentje kunnen laten, toen dekte hij namelijk al volledig!

P1080045Ik was al een tijd op zoek naar een diep blauwe kleur, dus toen ik deze zag met de juiste kleur én een mooie shimmer moest ik deze natuurlijk wel hebben. Deze twee kleuren zijn mijn eerste Essie kleurlakjes en ik ben niet teleurgesteld. Ik vond Essie altijd duur, maar als je weet dat je 13,5 ml krijgt dan valt dat eigenlijk wel mee. En wat lakken ze fijn! Dit zijn vast niet de laatste lakjes die ik van Essie koop.

P1080029Viva Antigua! en Loot the Booty komen uit de limited zomer collectie van Essie van dit jaar, dus als je ze wil moet je snel zijn. Ze kosten €9,99 per stuk en zijn o.a. te vinden bij bol.com.

P1080011De tweede lak die ik droeg in juli was deze van Lacquester, genaamd Pornflakes Northern Lights. Het is een flakie lak, wat betekent dat er een kleur onder aangebracht moet worden omdat hij niet dekkend is vanzelf. Ik draag Kiko Pearly Golden Green onder twee lagen Northern Lights. Lakken gaat goed met het fijne brede kwastje dat we tegenwoordig gewend zijn in Lacquester lakjes.

IMAG1934De kleur is moeilijk te pakken te krijgen op camera, dat heb ik wel vaker met shifting colour lakjes. Hij is voornamelijk groen, en als ik mijn nagels plat houd dan zie je wat blauw, zoals bij mijn wijsvinger en duim op de foto hierboven.

P1080039 Ik vind de lak mooi, maar toch ben ik een beetje teleurgesteld. Ik vind hem namelijk nogal lijken op een andere lak van Lacquester die ik al heb, Greeench. In het flesje zie je veel blauw, en zelfs aan de randjes paars en oranje. Blauw is alleen zichtbaar in sommige hoeken en oranje heb ik niet gezien. Hij is voornamelijk gewoon groen, net als Greeench. Het is geen lelijke lak, maar voor mij blijkt het gewoon geen goede toevoeging aan mijn collectie omdat ‘ie veel minder blauw uitpakt op mijn nagels dan op de foto’s in de webshop. Jammer.

P1080209Gelukkig ben ik blijer met de andere nieuwe Lacquester lak. Dit is de, naar mijn mening, meest spectaculaire lak van de maand: Doomed Deluxe, de eerste holo lak in mijn collectie. Kijk ‘m sparkelen in de zon, prachtig!

P1080037Twee lagen was dekkend, en hij lakte prettig met een goede consistentie en brede kwast. Ik had twee dagen later al wel een grote chip, maar dat kan ook liggen aan mij; ik denk dat ik mijn nagels onvoldoende ontvet had.

P1080030De lakjes van Lacquester zijn in de gelijknamige webshop te koop. Northern Lights kost €8,25 en Doomed Deluxe €7,50.

P1080052Dit was juli, een maand vol met nieuwe lakjes! Ga jij nog limited edition kleurtjes scoren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *