Nagellak van november 2015

IMG_2283

Zo, december is gisteren begonnen en daarom is het tijd om de nagellakjes van november te laten zien! Ik heb eind oktober voor de tweede keer wat besteld bij Lacquester, en besloot spontaan van november een thema maand te maken. Dus alle lakjes deze maand zijn van Lacquester!

Lacquester is een indie merk, en eigenaresse Caroline maakt alle lakjes zelf. Ik heb nu in totaal zes lakjes van haar, inclusief de topcoat. Bij mijn laatste bestelling kreeg ik er nog een klein flesje basecoat bij als extraatje, lief! Bij al deze nagels draag ik de Lacquester basecoat, een Lacquester kleurtje en de Lacquester topcoat!

IMG_2190

Het eerste lakje is Katy Did Pink, een heerlijk zonnig lakje tijdens een maand met somber weer. Op mijn nagels kleurt hij wel iets anders dan in het flesje, maar ik vind hem nog steeds mooi. Ik draag hier twee dunne laagjes, maar ik had misschien nog wel een derde laagje kunnen gebruiken.

IMG_2196

Hier even een foto met flits, want er zitten hele mooie en subtiele glinstertjes in! Hier zie je het kleurverschil ook nog wat duidelijker, in de fles is ‘ie echt roze, op mijn nagels meer koraal.

IMAG1008

Nog even een laatste foto in buitenlicht. Hier kun je goed zien dat de dekking nog niet optimaal is bij mij.

IMG_2213

Als tweede lak van de maand heb ik deze prachtige groene flakie gedragen! Dit is Greeench uit de Pornflakes collectie. Er zitten meerdere tinten groen in deze lak, echt prachtig.

IMAG1040

Op deze buitenfoto is de lak echt felgroen!

IMG_2215

Maar als ik de lak een beetje kantel dan zie je ook wat blauw. Echt heel erg mooi! Met dit soort glitters blijf ik maar naar mijn nagels kijken :) Deze lak moet wel over een kleurlak gedragen worden, ik droeg één laag Kiko Pearly Golden Green onder twee lagen Greench.

IMG_2221

Daarna kwam er nog een mooie uit de Pornflakes collectie: Boulevard of Broken Dreams. Ik kreeg hem met mijn camera niet goed op de foto, want hij is niet blauw-paars, maar groen-paars!

IMAG1061

IMAG1058

Op deze foto’s lijkt de lak meer op hoe hij er in het echt uitziet. Nadat ik deze op had gedaan kreeg ik het erg druk en had ik een hele tijd geen zin/rust om eens lekker voor mijn nagels te gaan zitten. Onderstaande foto is van mijn niet-dominante hand na 14 (!!) dagen.

IMAG1093

De foto is helaas niet echt scherp, ik had hem gauw op Leiden Centraal gemaakt. Maar kijk dan! Alleen een beetje tipwear! Op mijn rechterhand zat al wel een paar dagen een chip op alleen mijn wijsvinger, maar links dus nog niet. Later die dag was mijn linkerhand uiteindelijk toch ook wel aan de beurt, maar ik heb dit dus echt nog nooit meegemaakt met een gewone nagellak!

Ik had trouwens een lichtpaarse shimmerlak van Herôme onder deze lak gedaan, en dat vond ik niet de mooiste combi. Ik ga de volgende keer voor een donkerder kleur denk ik. Wederom twee laagjes van de flakie trouwens.

IMG_2259

En toen de maand al bijna om was, deed ik gauw deze kleur nog op. Het is een rode glitter genaamd Brocade en komt uit een kerstcollectie. Ik ben dus eigenlijk nog een beetje vroeg, maar ik wilde hem toch al op doen! Het licht is dramatisch nu het herfst en bewolkt is, dus hij staat niet optimaal op de foto helaas, hij is in het echt sprankelender.

IMG_2265

Hier kun je de glitterdeeltjes wat beter zien. Dit resultaat is van één laagje, met nog een laagje zal het nog meer glitter zijn!

En dan nog een bonuslakje, Lacquester nummer vijf waar ik deze maand geen tijd meer voor had, maar waar ik nog foto’s van had van een paar maanden terug!

IMG_2002

Zoals je ziet zijn mijn nagels hier ook veel langer. Zo lang had ik ze nog nooit gehad, en ik vind het ook erg onprettig in het dagelijks leven, maar het is zo fijn voor filmpjes maken! Dit is Sex On The Beach en het is een thermal lakje. Dit betekent dat de lak verkleurt naar aanleiding van de temperatuur van je nagels.

Sex on the Beach - Lacquester

Bij kou is hij roze en bij warmte wordt hij meer champagne. Ik heb deze al een tijdje en de verkleuring wordt wel minder met de tijd. Je kunt hem het beste in de koelkast bewaren zodat hij zo lang mogelijk goed blijft!

Ik ben erg tevreden over de nagellak van Lacquester. De nieuwe lakjes hebben fijne brede kwastjes, de consistentie is niet te dik of te dun, en de houdbaarheid op de nagels is prima tot helemaal geweldig. De topcoat is fast-drying, en dat is hij ook écht. Tien minuutjes na een laagje topcoat voelt de lak ook echt hard aan. Ik heb de proef op de som genomen door mijn bed op te maken een uur na de topcoat. Dat was geen enkel probleem, mijn nagellak zat er nog prima op! Ik ben helemaal blij :)

Nagellak van november

Dit was mijn Lacquester nagellakmaand! Je kunt de lakjes kopen op de website van Lacquester en de prijzen van de lakjes die ik gekocht heb variëren van €6,95 tot €9,00. Dat is meer dan ik meestal uitgeef aan nagellak, maar ik vind de lakjes hun prijs echt waard. Ik weet zeker dat dit niet de laatste Lacquester lakjes zijn die ik koop :)

Eén gedachte over “Nagellak van november 2015”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *