Nagellak van oktober 2015

Nagellakjes van oktober 2015Ik heb zo vaak een lakje op dat ik mooi vind en wil delen maar waar ik niet een gehele blogpost aan wil wijden! Dus toen kreeg ik een idee: waarom deel ik niet alle lakjes die ik heb gedragen in één maand? Ik draag niet altijd nagellak, dus er zullen misschien magere maandjes tussen zitten, maar de eerste maand heb ik in ieder geval genoeg moois om te laten zien, naar mijn mening dan ;) Dus hier komen ze!

IMAG0933Het eerste lakje dat ik droeg was Cool Wonder, een kleurtje uit de Limited Edition Kaviar Gauche collectie van Catrice, met een laagje matte topcoat erover. Ik vind hem erg chique! Al vind ik het altijd lastig om creamy lakjes netjes aan te brengen, want je kunt elke smudge zien. Dit is ook een reden dat ik erg fan ben van dingen als glitter en liquid sand haha!

IMAG0940Daarna kwam er een toffe nail art terecht op mijn vingers! Ik ben altijd op zoek naar niet te lang durende nail art die ik het liefst ook niet te veel kan verpesten door onhandigheid, en deze is perfect! Ik heb de techniek gevonden op Instagram, hij komt uit dit filmpje:

#videotutorial

A post shared by Sveta Sanders (@sveta_sanders) on

Het ziet er wel ietsje makkelijker uit dan het is, want zoals jullie kunnen zien lijken mijn nagels niet echt op de nagels uit de tutorial, maar ik vind het er nog steeds leuk uit zien en het was mijn eerste poging!

IMAG0971Toen kreeg ik zin in iets meer herfst op mijn nagels dus keek ik eens wat voor donkere kleurtjes ik nog in mijn stash had zitten. Ik kwam uit op George Blueney van Catrice, maar ik vond hem nog een beetje meh.

IMAG0978Toen dacht ik aan een soort shimmer lak van Sally Hansen die ik ooit uit een beautybox had gekregen. En WOW! Ik vind deze combi echt ZO mooi! Ik heb gedurende de tijd dat ik de lak op had ontzettend veel naar mijn nagels gekeken haha! Hij lijkt eerst alleen blauw…

IMAG0979maar in sommige hoeken zie je een beetje paars…

IMAG0983en in ander licht is ‘ie plotseling ook groen. Aaah, ik kan hier zo blij van worden!

Zo, dat waren de kleurtjes die ik in oktober 2015 op mijn nagels had! De foto’s zijn niet van al te beste kwaliteit, ik heb deze foto’s vrij snel gemaakt met mijn telefoon voor Instagram. Het idee ontstond namelijk pas eind oktober! Als je mijn nagelcreaties wat eerder wil zien kun je me volgen op Instagram, want ik deel ze daar vaak! Voor de volgende edities van deze serie zal ik proberen ook foto’s te maken met mijn camera.

Hebben jullie ook mooie lakjes op gehad afgelopen maand?

Eén gedachte over “Nagellak van oktober 2015”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *