Plastic folie nail art

IMG_1609

Ik heb onlangs besloten om geen losse posts over nagellak meer te maken, maar om alle lakjes die ik draag aan het eind van de maand samen te vatten in één groot verhaal. Maar ik maak nog even een uitzondering voor deze nail art! Ik heb deze foto’s namelijk in juni dit jaar gemaakt, lang voordat ik mijn blog opstartte. Ik begon gewoon al lekker met foto’s maken om te kijken of dat lukte en of ik het leuk vond. Toen ik mijn blog eenmaal opstartte vergat ik deze foto’s een beetje en nu ik ze weer tegenkwam vond ik het zonde om er helemaal niets mee te doen. Dus bij deze een post over plastic folie nail art!

Dit is een hele makkelijke nail art en ik vind hem er ontzettend leuk uitzien! Ik kwam deze techniek tegen op het blog Pocket Full of Polish, en zij had hem weer van iemand anders.

IMG_1619

Zo werkt het: je lakt je nagels met een kleurtje en laat dat goed drogen. Daarna ga je er met een ander lakje overheen en dan dep je er direct met een propje huishoudfolie overheen, terwijl de lak dus nog nat is. Op die manier haal je stukjes lak weg waardoor de onderste kleur weer te voorschijn komt. Het geeft een heel speels effect! Ik heb hier geen topcoat overheen gedaan, want ik vind het bobbelige van de nagellak eerlijk gezegd nog wel wat toevoegen. Als ik er nu een hele strakke glans overheen zou hebben dan vind ik dat niet passen.
IMG_2252

De kleurtjes die ik gebruikt heb zijn Ring A Ring O’ Roses van Rimmel en Pinkadoxa van een Catrice Limited Edition. Deze nail art was een beetje uit noodzaak geboren eigenlijk, want ik vond de lichtroze kleur helemaal niet mooi staan bij mijn handen nadat ik deze op had gedaan. Dus toen heb ik er gauw deze nail art van gemaakt zodat het er weer fatsoenlijk uitzag, haha!

IMG_1607

Zo, dus dit was even een kort postje tussendoor over een leuke en makkelijke nail art van lang geleden, met tegelijkertijd het debuut van Mina op mijn blog. Ze is ontzettend nieuwsgierig en was dus ook erg geïnteresseerd in wat ik aan het doen was :) Ik wil graag nog eens een hele post wijden aan mijn ratjes, maar ik kan bijna geen foto’s van ze maken omdat ze nooit stilzitten! Dat is voor nu dus nog een work in progress.

Hebben jullie deze vorm van nail art al eens geprobeerd? Laat het horen in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *