Over mij

Mijn naam is Jolien Morren, ik ben 24 jaar en zit nu in het tweede jaar van mijn tweejarige master studie biologie en wetenschapscommunicatie. Mijn interesses variëren nogal dus er komen allerlei verschillende onderwerpen langs op mijn blog!

Mijn blog is vernoemd naar de Sepiola atlantica, of de Atlantische dwerginktvis in het Nederlands. Ik heb de naam gekozen omdat ik het een ontzettend leuk beestje vind en het een dier is met veel armen, wat ik voor mijn blog interpreteer als veelzijdigheid. Aangezien ik mijn blog niet wijdt aan maar één onderwerp vond ik dat passend!

Sommigen kennen me misschien al wel voor ik dit blog begon via mijn ASMR YouTube kanaal Relaxingsounds92. Dat begon ik in januari 2012 en ik maak nog altijd met veel plezier filmpjes. Als je wilt weten wat ASMR is, ik heb hier een post over geschreven!